Свободно време

Ива Екимова и Петрозар са разделени

Двойката е сложила край на връзката си още преди 6 месеца

13.10.2015г. / 15 40ч.
Илияна Николова
Снимка: facebook LOVEstyle

Снимка: facebook LOVEstyle

Ива Екимова проговори за първи път пред списание LOVE style за това, че се е разделила с дългогодишния си приятел Петрозар, с когото бяха сгодени и от когото тя искаше дете.

Красивата блондинка споделя с изданието и истината за отношенията си с последния мъж в живота си и коментира упоритите слухове, че трети човек се е намесил във връзката им. Ива и Петрозар обявиха годежа си в началото на годината, доказвайки че все още са заедно, въпреки че още в края на миналата година, след нейното участие във „ВИП Брадър“, се заговори, че двамата имат проблеми.

Двамата бяха заедно в продължение на седем години и дори искали да сключат брак в Америка през март идната година.

„Раздялата се случи след един много спокоен разговор. Аз го помолих да ми даде време и пространство да разбера това, което ме тревожи в тази връзка, дали тя може да продължи и най-вече как. В последните две години аз бях сложила приоритет изцяло на работата си и това ме отдалечи от Петрозар. Някак си спрях да се грижа за връзката и отношенията ни“, разкрива Ива пред списанието.

„Никога не сме имали битови затруднения, а по отношение на секса нищо не ни е липсвало. Допускам, че случилото се във „ВИП Брадър“ е допринесло за това да прелее чашата на неговото търпение“, не крие Екимова.

Въпреки раздялата двамата са запазили приятелски отношения, чуват се и имат съвместен бизнес, който ще продължат заедно. В нейния живот не се е появил нов човек, а дъщеря й Дара е единственото освен работата, което я държи да не рухне емоционално и психически. Още по темата

Самата Ива е написала в профила си във Facebook следното мъдро прозрение: „Когато всичко свърши, не е просто тъжно... Празно е! Трудните решения са уроци! Изпитанията са път! Няма правилно и грешно! Има пространства, от които се надяваме да излезем по-силни, по-мъдри и по-търпеливи!“

Източник: tialoto.bg

Коментирай