Свободно време

Георги Тошев и Никол Кидман с общо селфи

Актрисата предложила да се снимат заедно

03.11.2015г. / 13 06ч.
Илияна Николова
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Журналистът Георги Тошев може да се похвали със селфи не с кого да е, а със знаменитата Никол Кидман!

Всъщност, той вече го направи. Тошев публикува снимка с холивудската актриса в профила си в социалната мрежа.

Пред вестник „24 часа“ журналистът разкрива, че Кидман е пожелала двамата да си направят селфи, пише dir.bg.

“Не искаш ли да се снимаме?“, го попитала Кидман на афтърпартито по повод премиерата на новия й филм „Фотограф 51“ в Лондон. На неговия отговор, че снимките са забранени, актрисата отвърнала: „Кой каза, че не можем да си направим селфи? Дай си телефона, че аз нямам“, предложила тя.

Снимка: Facebook

Георги Тошев се е сдобил не само със снимка с носителката на „Оскар“, но и с автограф от нея.

Причината, поради която Георги Тошев е поканен в Лондон е участието му в международен проект заедно с Никол Кидман и други известни личности, които засега се пазят в тайна. Проектът ще е свързан с интервюта с актьори, музиканти, политици и хора на изкуството и спорта.

Целта на проекта е преосмислянето на човешките ценности в нашето съвремие. Именно заради това темата е озаглавена „Накъде отива човечеството“ и ще включва размисли за войната, мира, бежанците, любовта, равносметките, старостта.

За заснемането на интервютата са поканени журналисти от големи световни медии, в това число CNN, BBC, ZDF. Процесът по реализирането на проекта ще отнеме около 2 години като началото му ще се постави през 2016 година.

Георги Тошев сподели пред вестник „Монитор“, че е подписал договор за конфиденциалност и не може да разкрие подробности около проекта на този етап.

Коментирай
Здраве и красота