Свободно време

Хороскоп за 2016-а година

Какво ви очаква според звездната карта

23.01.2016г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Само часове остават до настъпването на новата 2016-та година. Нашата астроложка Петя Георгиева изготви специално за вас, читателите на Az-jenata.bg, годишна прогноза за всеки зодиакален знак.

Не забравяйте, че всяка седмица може да видите какво показват звездите за любовния ви живот. Желаем ви една ползотворна и щастлива 2016-година!

Овен

Предстои една съвсем приемлива година за Овните. Още в началото ще се случат поредица приятни изненади, свързани предимно с любовта. Няма значение дали сте обвързани или не. Чувствата ще са силни, искрени и стабилни.

Ще ви подтикнат не само към преодоляване на конфликтните ситуации, към изчистване на неяснотите и към освежаване на съществуващата връзка (за тези, които имат такава), но и към идеи за нови интересни приключения.

На работното място успехите ви ще са недвусмислени, защото както енергийният, така и творческият ви потенциал също са в подем. Имате реални шансове за напредък в смисъл на повишение в длъжност, повишение на заплатата, начало на нов бизнес или разширяване на съществуващия.

Ще ви се предостави възможност да развихрите и лидерските си способности, и въображението. Само се постарайте да контролирате емоциите и да не злоупотребявате с търпението на колегите и партньорите си.

Във финансов план не се очакват сериозни проблеми. Приходите ви ще са равномерни и с възможности да заделяте част от тях за инвестиции или за някаква по-сериозна покупка. А такава покупка, ако сте си я набелязали, ще можете да реализирате през летните месеци.

Телец

Няма задача, с която да не можете да се справите или цел, която да не можете да постигнете през 2016 г. В професионален план всичките ви замисли ще намерят реализация. В състояние сте да комбинирате нестандартните си идеи с присъщия си прагматизъм.

Да създадете перфектна организация, да икономисате време и да употребите изцяло наличния си потенциал. Постиженията ви ще бъдат високо оценени и най-важното, добре заплатени. Умението ви да напредвате бавно, но устойчиво ще даде очаквания резултат.

Желателно е да си дадете малко почивка в началото на септември, но нека тази почивка бъде активна. Може да си организирате някакво пътешествие, круиз, посещение на историческа местност със семейството или с компания. Ще възстановите силите си и ще стабилизирате енергийното си ниво.

Що се отнася до любовните и семейни отношения, там картинката не е по-различна. Необвързаните имат реалния шанс да срещнат любовта на живота си. Семейните пък имат реалния шанс да се освободят от рутината, да освежат отношенията, да открият неподозиран потенциал във връзката си и най-важното – да го използват.

Снимка: Istock

Близнаци

Като цяло годината ще е успешна за Близнаците, стига да мислят трезво и да преценяват обективно затрудненията, на които се натъкват. Желателно е през тази година да сте по-взискателни към контактите си и да намалите създаването на нови връзки.

Положителното ви отношение и прекалена доверчивост са много привлекателни за какви ли не измамници и мошеници, които все някога ще ви създадат проблеми. Не се доверявайте на който ви падне, а само на хора, които са доказали, че можете да им вярвате. Не пренебрегвайте близките си, те имат нужда от вас.

На работното място критични ситуации не се очакват. От вас се иска само да сте концентрирани и старателни. В началото на есента е възможно или да ви повишат, или да увеличат заплатата ви, или да ви наградят с еднократна премия, но доста солидна. Усилията ви ще бъдат забелязани и постиженията – високо оценени.

Личните и любовни отношения ще се развиват в рамките на нормалното. Обвързаните трябва да отделят достатъчно време за избраника си и да търсят гъвкави решения на конфликтните въпроси. Що се отнася до необвързаните, то да, те ще попаднат на човек, който споделя възгледите и начина им на мислене, но все още е рано да се каже дали това ще е окончателният им избор или просто „избора на годината“.

Рак

Едва ли деликатните и чувствителни Раци има от какво да се оплакват през 2016 г. Всъщност, нищо ново няма да се случи, животът ще продължава в обичайното си русло. Което е добре за Раците, тъй като те най-често се стресират от промените.

Още в началото на годината е желателно да положите усилия и да изгладите недоразуменията си с партньора. Независимо дали става дума за семейна връзка или не, то тя при всички случаи има нужда от освежаване.

Необвързаните ще имат възможност за ново начало поне 2 пъти през годината, а дали ще го реализират си зависи от самите тях. Следвайте интуицията си и не бройте звездите по небето, а светлините в погледа на човека срещу себе си.

В професионален план ситуацията ще е обичайната. Не се очаква нищо ново, следвайте линията на „златната среда“ и се старайте да не подклаждате конфликти. Потърсете компромисен вариант между „искам“, „мога“ и „трябва“ за да си спестите както критики, така и разочарования.

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем в края на годината. Неразположението ви е преодолимо, но ако се заемете с въпроса незабавно.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Моля ви прочетете внимателно тези дивотии и си кажете вярвате ли им?Това е най-голямата заблуда и глупост - хороскопа ,който е за всички скорпиони ,везни ,деви и т.н. по земята.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота