Свободно време

Изберете си мандала и вижте какво показва за вас

Мислител ли сте или човек с интуиция?

06.03.2016г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В днешния забавен тест споделяме 6 картинни изображения на мандали. Мандалите са приемани като матрици на Вселената. Те символизират цялото и хармонията и са част от будизма и индуизма. Изберете си една мандала и вижте какво показва за вас като личност.

1. Щедрост и морал

Вие сте личност, която има големи амбиции, но най-силните черти на вашия характер са щедростта и моралното отношение към всичко. Винаги полагате много усилия, но не за да извлечете собствени ползи, а за да помагате на другите. Щедри сте дори в любовта си. Когато ви наранят страдате много, но въпреки това продължавате да обичате. За жалост не са много хората, които могат да ви оценят като личност.

2. Очарование и честност

Вие сте отговорен човек, който обича да се грижи за другите. Вярвате в лоялността и в това, че всеки трябва да поема отговорност. Добрият ви нрав ви прави желан съветник и събеседник и лесно печелите доверието на хората. Вашата остроумност и това, че винаги имате да разкажете нещо интересно, ви прави още по-очарователни.

3. Мислител

Вие сте голям мислител. Вашите мисли и идеи са най-важни. Може да се каже, че сте интровертна личност, която обича да остава насаме със себе си и да размишлява. Прекарвате много време в това да мислите кое е правилно и кое не. Действате според вашите виждания, въпреки че често срещате неразбиране.

4. Силна интуиция

Вие сте уникални!

Имате силна интуиция, която за заобикалящите ви хора на моменти е и доста странна. Понякога ви разбират погрешно и от това ви боли, защото сте емоционални. От друга страна сте творческа личност, която се нуждае от повече лично пространство. В трудните моменти винаги успявате да видите светлината.

5. Увереност и доминиране

Вие сте много независими. Вашето мото е „Направи си сам“. Можете да разчитате само на себе си. Знаете какво искате и не се страхувате да го получите. Във взаимоотношенията с партньора често вие сте доминиращата страна. Държите много на честността, винаги сте готови за истината, а ако някой предаде доверието ви, няма шанс да бъде повече част от живота ви.

Свързани статии

6. Доброта и чувствителност

Вие сте личност, която лесно изгражда връзка с хората. Имате много приятели и се стремите да си осигурите по-добър живот. Вашата аура е топла и светла. Хората се чувстват много спокойни във ваше присъствие. Вие непрекъснато мислите върху това как нещата да се получават още по-добре. Готови сте да обичате дори тези, които не обичат вас. Вашата мъдрост ви прави уникални и вдъхновяващи за много хора.

Снимки и идея: you-journal.ru

Коментирай