Свободно време

Има два типа жени – едните пият бяло вино, а другите червено

Жените, които пият червено вино са добри оратори, докато тези, които предпочитат бялото са добри слушатели

07.03.2016г. / 16 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Казват, че жените вървят заедно с виното така, както ягодите с шоколада. Няма съмнение, че една от най-любимите напитки на нежния пол е виното, но предпочитанията им ги разделят на два типа. Тези, които пият червено и дамите, които за нищо не биха заменили бялото вино.

Какво се крие зад техните предпочитания като интереси, страсти и начин на живот, вижте в следващите редове.

Жените, които обичат да пият червено вино вечерят на свещи, тези с предпочитания към бялото – по залез слънце.

Дамите, които пият червено вино четат любовни романи, тези чиито вкусове са насочени към белите вина, купуват списания.

Любителките на червено вино държат да изграждат сериозни любовни връзки, тези на бялото вино, нямат нищо против неангажиращия секс.

Жените, които пият червено вино биха избрали ваканция в Париж, докато тези с бялото вино, по-скоро ще се любуват на красотата на Тоскана.

Ако вашата любима напитка е червеното вино, то със сигурност сте романтична натура, за разлика от тези, които предпочитат бялото вино, които са просто практични в любовта.

Жените, които пият червено вино са добри оратори, мислители, докато тези, които предпочитат бялото са добри слушатели.

Обикновено жените, които пият червено вино са брюнетки, за разлика от светлокосите жени, които пият бели вина.

Жените, които пият червено вино избират хубави барове или спокойни заведения, където могат да разговарят с часове, за разлика от парти настроените дами, които пият бяло вино.

Стилът на обличане на жените, които пият червено вино е изискан, а на тези, които пият бяло е секси, удобен и подчертаващ техните форми.

Дамите, които пият червени вина, харесват аромата на кожа, дърво и обикновено се наслаждават на вкуса на виното в удобно кресло. Тези, които пият бяло вино, събират спомени с него на плажа.

Жените пиещи червено вино обичат писалките, луксозните класически аксесоари, за разлика от тези, които пият бяло. Те следят иновациите в технологиите и рядко пишат на хартия.

Свързани статии

Добрата литература е избор на тези жени, които пият червено вино, за разлика от тези, които пият бяло. За тях филмите и киното са всичко.

Дълбок и приятен разговор и чаша червено вино. Бяло вино и дълъг и вълнуващ разговор по телефона. Все пак има два типа жени.

Снимки: istock

По материали от elitedaily.com

Коментирай