Свободно време

Участвайте в пролетния конкурс „Кулинарни традиции“!

Очакват ви страхотни подаръци

12.05.2016г. / 12 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: depositphotos

Снимка: depositphotos

След прекрасния пролетен празник Цветница, наближават Великден и Гергьовден. Екипът на Az-jenata.bg ви кани да споделите вашите празнични ястия, участвайки в конкурса „Кулинарни традиции“.

Уханни козунаци, свежи салати, ястия приготвени с агнешко, погачи, баници и какво ли още не. Споделете вашите рецепти с нас, а ние ви обещаваме, че ще ви зарадваме с невероятни подаръци. Важно условие е публикуваните рецепти да бъдат оригинални и да са придружени със снимка.

Един участник има право да участва с неограничен брой кулинарни шедьоври. Конкурсът стартира на 26 април и ще приключи на 12 май 2016 година. Ден по-късно ще обявим и победителите, които ще бъдат избрани на лотариен принцип от редакцията ни.

За да участвате в „Кулинарни традиции“, трябва да сте регистриран потребител. Ако все още не сте, може да го направите тук.

Ако вече сте регистриран потребител, можете да споделите вашата рецепта тук.

Наградите, които ви очакват са:

Трима от участниците споделили свои рецепти ще спечелят радиочасовник, ваучери за кулинарен курс на кулинарно училище Food Connection на стойност 100 и 150 лв.

Награди ще има и за онези читатели, които са гласували за избрана рецепта. Наградите, с които ще ги зарадваме са ваучер за кулинарен курс от кулинарно училище Food Connection на стойност 50 лв, кулинарна книга „Сандвичите на Толик“, както и книгата на „Джейми Оливър „Джейми и приятели“.

Желаем ви успех и весели празници!

Снимки и рецепти, които са откраднати, прекопирани от интернет, ще бъдат дисквалифицирани от играта.

 

 

Коментирай