Свободно време

Любовен хороскоп за 2-8 май 2016

Хубава любовна седмица за Телците

02.05.2016г. / 13 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Във вторник, прекрасен тригон между Слънцето в Телец до Юпитер в Риби ще направи седмицата изпълнена с чувствени удоволствия. Много от представителите на зодиакалните знаци ще подобрят финансовото си състояние. Какво ви очаква в сектора на любовта вижте в следващите редове.

Овен

През тази седмица родените под знака на зодия Овен повече ще ги вълнуват парите и по-малко любовта. Това разбира се не е нещо лошо. Вие сте уверени във възможностите си и желанието ви за успех и развитие ще бъде подкрепено от любимия човек. В края на седмицата не забравяйте да отделите повече време на партньора. Заслужава го.

Телец

Без съмнение тази седмица е вашата, уважаеми Телци, и сега е моментът да блеснете. Новолуние в петък ще бъде във вашия знак, а Юпитер и Плутон ще ви помогнат да създадете красива любовна връзка. Ако вие и вашата половинка обмисляте да създадете семейство, моментът е повече от подходящ. Звездите са на ваша страна.

Снимка: istock

Близнаци

Някакви новини свързани с финанси ще зарадват вас и вашата половинка. Повечето пари могат да се дължат на бонус или нечие повишение, а може да са плод на инвестиции, които сте направили преди време. Седмицата е подходяща и за романтични пътувания и изненади към любимия човек.

Рак

Ако нямате половинка до себе си, то бъдете по-социални, за да се отворят пред вас нови възможности за любов. Не отказвайте отправените ви покани от колеги и приятели. Има голям шанс да срещнете някоя мистериозна и чувствена личност. Обърнете внимание на всеки знак, който той или тя изпрати към вас.

Коментирай