Свободно време

Великден за семейство и приятели в Хилтън София

Събитието ще се проведе на 1 май от 12:00 до 15:30 часа

29.04.2016г. / 11 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  ресторант “Сезони”

Снимка: ресторант “Сезони”

На традиционен великденски брънч в ресторант „Сезони“ ни кани екипът на Хилтън София. Събитието ще се проведе на 1 май от 12:00 до 15:30 часа. Празничният бюфет включва великденски изкушения: козунак, свежи салати, спаначена супа, великденско агне и много други кулинарни изненади.

Гостите ще могат да опитат картофена салата с яйца от пъдпъдък, салата от спанак и гъби, филе от пъстърва върху задушен спанак, пилешки гърди, мариновани с чесън и кисело мляко, пресни картофи с копър.

Големи изненади има и при десертите. Освен задължителния богат избор от козунаци, може да се насладим и на великденските шоколадови изкушения – яйца, зайци и пилета.

Те са големи, много сладки, приготвени на място и с възможност да се купят и за вкъщи или за подарък. Естествено, може да се опита и разнообразието от кремове, мусове, тарталети, чийзкейк. Не са забравени и най-малките.

Екипът на „Wonder Group“ ще се погрижи за великденското настроение на малчуганите, които ще се забавляват с много игри и състезания – украсяване на великденски яйца, пролетни великденски рисунки.

Детският кът на ресторанта ще бъде тематично подреден за празника и зареден с всевъзможни великденски забавления.

Снимка: ресторант „Сезони“

Коментирай