Свободно време

Хороскоп за месец май 2016-а

Хармония за Близнаците

02.05.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на месец май, поглеждаме към звездната карта. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Не очаквайте да се случи нещо ново, непознато и изключително. Подобна новина може да ви изглежда малко скучна, но пък едва ли ще можете да се оплачете от стрес. Много по-важни ще са събитията, свързани с личния живот. В тази насока можете да очаквате буквално всичко, но думата „всичко“ включва и хубаво, и лошо, така че съобразявайте реакциите си. Всичко зависи от вас...

Телец

Много важен период за вас. Ще ви хрумнат хиляди идеи, коя от коя по-интересни и по-креативни. Постарайте се да ги реализирате що се отнася до професионалните ви изяви. В личен план избягвайте смелите решения и новостите. Освен това, захващайки се за нещо ново, задължително се съобразявайте с финансовото си състояние.

Снимка: iStock

Близнаци

Събитията ще са непредвидими, но ще протичат бързо, неусетно, ще остават само приятни спомени. Личните отношения са хармонични. Във възможностите ви е да изгладите недоразуменията. Финансовото ви положение е леко нестабилно, но ако се съобразявате с възможностите си, едва ли бихте имали сериозни проблеми.

Рак

Постарайте се да действате спокойно и да не привличате вниманието. Не създавайте конфликти. Подходящ период да уредите личните си отношения и много неподходящ момент да уреждате имотни сделки. Как ще се развиват личните отношения зависи единствено и само от вас, така че съобразявайте се с характеристиките на близките си.

Коментирай