Свободно време

Седмичен хороскоп за 23-29 май 2016

Щастие за Раците

23.05.2016г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ето какво вещае астрологията за тази седмица за всеки от зодиакалните знаци.

Овен

Характерното за тази седмица е, че ще се наложи да пътувате. При това не по ваше желание, а заради уреждане на чужди въпроси или отстояване на чужди интереси. Първоначално може да ви е неприятно и дори леко да се ядосате, но после ще стане интересно. Ще насочите усилията си към дейност, която сте изоставили преди време или сте се опитали да я прехвърлите на някой друг. Не само ще довършите нещата, но е много вероятно да реализирате финансови постъпления по този повод.

Телец

Предстоящият период ще е изпълнен с изненадващи събития. Те ще окажат влияние върху някои ваши концепции. Интересното в случая е, че ще промените начина на мислене или начина на работа, осъзнавайки грешки, които вече сте допуснали. А хубавото в конкретния случай е, че ще ви се размине без особени проблеми.

Близнаци

Бъдете предпазливи, мислете далновидно. Може да получите предложение за нова работа или нов бизнес. Не се хвърляйте ентусиазирано, преценете си силите, не идеализирайте резултатите. Прибързаните решения обикновено са източник на разочарование. Избягвайте конфликтите с любимия човек.

Рак

Вярвайте в мечтите си! Или, ако все още не вярвате, ще имате повод да повярвате. През тази седмица ще се случи нещо, за което от много време си мечтаете. А на всичкото отгоре, не само ще ви похвалят, но ще получите и допълнителни финансови постъпления за добрата си работа.

Коментирай