Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Хубава седмица за Овните

27.06.2016г. / 18 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица, отново поглеждаме към звездната карта. Като цяло последните дни на юни и първите на юли ще бъдат спокойни. Повече вижте в следващите редове.

Овен

Ориентирайте вниманието си към изглаждане на личните недоразумения. Не се захващайте за няколко неща едновременно. Въздържайте се от прибързани заключения по въпроси, за които не разполагате с достатъчно информация. Като цяло седмицата е успешна.

Телец

Не разчитайте на никого. Хората, които са ви обещали помощ в последния момент ще се оттеглят и ще ви подведат. Търсете компромисни решения за критични ситуации, свързани с близките и семейството.

Близнаци

Прекалено сте активни и прекалено стремителни, що се отнася до реализирането на целите ви. Съществуват сериозни предпоставки за грешки, дори за измама спрямо самите вас. Отчитайте реакциите и интересите на околните, обсъждайки общи проекти или сделки.

Рак

Ще е добре да предприемете някои рискови решения, свързани с дългосрочните ви проекти, ако искате да напреднете. Може да е свързано с допълнителни разходи, но съвсем скоро ще си ги възстановите. Балансирайте между служебните и лични задължения, ще си спестите неприятности у дома.

Коментирай