Свободно време

Венета Райкова представи новата си книга

Тя е с интересното заглавие „Вещицата“

26.07.2016г. / 17 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: „Гринуич“

Снимка: „Гринуич“

Книжен център „Гринуич“ отново събра любителите на интересните истории и почитателите на звездната авторка Венета Райкова, която представи новата си книга „Вещицата. Вторият роман на скандалната авторка идва само четири месеца след дебюта на „Триумфът на кучките“, а провокативното му заглавие обещава да го направи новата сензация на книжния пазар.

Книгата с интересното заглавие „Вещицата“ представиха издателят Виктория Бисерова и журналистът и приятел на авторката Любомир Огнянов. Събитието уважиха представители от различни сфери на обществения живот и десетки верни фенове на популярната телевизионна водеща.

Издателят Виктория Бисерова не успя да скрие вълнението си и радостта си от възможността да представи втори роман от Венета Райкова само четири месеца след появата на бестселъра „Триумфът на кучките“. Тя пожела на авторката съвсем скоро на четвъртите корици на книгите ѝ да пише: „Венета Райкова – автор на множество бестселъри, започнала своята кариера като телевизионна водеща“.

„Поздравявам Венета не само за писателското вдъхновение, но и за темата, която е избрала за втората си книга. Изисква се огромна смелост и кураж, за да повдигнеш въпросите, за които тя пише във „Вещицата“. Темата за нечистите сили, лошата енергия и магическите ритуали винаги е била тема табу, за която никой не говори на всеослушание и всички ние старателно крием. Но всъщност това са истории, които са реални и са част от живота на всички нас. И сега – точно както и в първата си книга, Венета разбива всички забрани и смело вади на показ истината за тъмните сили във всеки един от нас“, каза издателят Виктория Бисерова.

„Тази книга е огромно развитие в творчеството на Венета и показва нейното израстване като автор.“, добави тя.

Журналистът и анализатор Любомир Огнянов също сподели своето възхищение от професионализма и труда на колежката си Венета Райкова. Той разказа, че увлекателният сюжет го е предизвикал да прочете книгата само за три часа и е останал силно впечатлен от тематиката, която е избрала за новия си роман авторката.

Емоционално и искрено беше изказването на звездната авторка на романа „Вещицата“. Тя отправи своята благодарност към семейството и приятелите си за доверието и за огромната подкрепа, която ѝ оказват, докато създава книгите си. Венета Райкова сподели, че силният интерес към „Триумфът на кучките“ и положителните отзиви от читателите са нейният стимул и от тях тя черпи вдъхновението си. За да подкрепят авторката в този важен за нея ден, на премиерата присъстваха съпругът ѝ Тихомир и синът ѝ Патрик.

Точно както и в първата си книга, Венета Райкова разбива всички догми и смело вади на показ истината за тъмните сили във всеки един от нас.

Снимки: „Гринуич“

Коментирай