Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 - 28 август 2016

Напрегната, но интересна седмица

22.08.2016г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Звездната карта показва, че ни предстои седмица на изпитания. Няма да бъде лесно да постигнем целите си. Добре е да внимаваме в делата и в комуникацията. Някои неща трябва да запазим само за себе си. Повече вижте в седмичния ни хороскоп. 

Овен

Споделяйте опит, обсъждайте работата си. Не се смущавайте от това, че ще признаете някакви грешки и пропуски. Много по-важно е да научите нещо ново, отколкото да ги прикриете. Подходящ период да запознаете партньорите с постиженията си.

Телец

Напрегната седмица, но успешна. Не оставяйте нито една тема на разговор недовършена или неизяснена. Не позволявайте на събеседниците си да се изказват двусмислено. Питайте, търсете смисъла. Не пренебрегвайте подробностите. От тях до голяма степен зависи напредъка ви.

Снимка: istock

Близнаци

Ще се случат доста промени и не сте в позиция да им въздействате. Подгответе се да реагирате предпазливо. Ще ви трябват допълнителни познания, за да се справите с някои проблеми. Ако се наложи да пътувате и имате възможност да си изберете спътник, то непременно го направете. Избягвайте контактите с непознати.

Рак

Трудно ще постигнете целите си и трудно ще убедите партньорите и събеседниците си да ви съдействат. На моменти може би ще е по-добре да намалите темпото и да изчакате промяна на ситуацията. Не изисквайте от близките безусловна подкрепа, те имат собствени планове.

Коментирай
Здраве и красота