Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 август - 4 септември 2016

Везните да бъдат предпазливи

29.08.2016г. / 18 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последните дни на август ще бъдат изпълнени с динамика. Трудности няма да липсват, но с повече усилия, ще успеем да ги преодолеем. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Изключително важно е как ще поддържате контактите си през тази седмица. Убедителни сте и бихте могли да постигнете много. Ще си осигурите всякаква необходима помощ, стига да реагирате спокойно и дружелюбно.

Телец

Действайте самостоятелно. Може да нямате ясна концепция как ще направите едно или друго, но потърсете информация, консултирайте се и ще измислите подходящ начин. В колективни дейности участвайте само в краен случай или ако ви помолят за съдействие.

Снимка: istock

Близнаци

Разчитайте на съдействие от най-близките или от любимия човек. С доста затруднения ще се наложи да се справите и ще го направите само с чужда помощ и то от хора, на които имате доверие. Намалете контактите с непознати.

Рак

Възприемайте заниманията си отговорно, но и спокойно. Подхождайте с увереност както към своите възможности, така и към чуждите намерения. Изказани съмнения относно хора от близкото ви обкръжение, ще ви навредят много.

Коментирай