Свободно време

Участвайте в играта „Къде да пътувате тази есен?“

Спечелете чудесни награди

04.10.2016г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пътуването е страст и приключение. Лятото отминава, но не и желанието ни да откриваме нови и вълнуващи места. За да посрещнете есента с повече цвят, Az-jenata.bg и Posoka.com ви канят да се включите в нашата игра „Къде да пътувате тази есен?“.

Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате като потребител в сайта (ако не сте, можете да го направите тук) и след това да решите забавния тест. Печелившите, които ще са трима от вас, ще бъдат избрани на томболен принцип.

Какви награди ви очакват?

Голямата награда е 1 ваучер от "Посока ком" на стойност 500 лв. Валидността на ваучера е 1 година от датата на получаване. С него от "Посока ком" може да се пазаруват екскурзии, почивки, круизи, хотелско настаняване, rent-a-car, самолетни и автобусни билети и застраховки за пътуване.

Други двама читатели, които са решили теста, ще получат по една пътническа чанта.

Играта стартира на 17.09.2016 г. и ще приключи на 6.10.2016 г. Ден по-късно, на 7.10.2016 г. ще обявим и печелившите. Не забравяйте след като решите теста и получите отговора, да попълните своите данни в регистрационната форма за участие (тя се намира под крайния резултат).

За да преминете към теста, натиснете тук. Желаем ви успех!

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
От Редакцията: ( преди 7 години )
Здравейте, тук можете да видите кои са спечелилите в играта:http://***.az-jenata.bg/a/12-semeystvo/35281-vizhte-koi-sa-pechelivshite-ot-igrata-kade-da-patuvate-tazi-esen/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Таня ( преди 7 години )
Къде са обявени печелившите, тъй като не мога да ги намеря в сайта.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 7 години )
kudeto liubim 4ovek pojelae , ako sme zaedno , no sama ne murdam nikude , a i pari niamam. koeto 6te re4e , 4e podobno na4inanie triabva predvaritelno da se planira i ot dvamata i da ima ob6to u4astie s prepe4elvaneto a ne da e samo na gurba na edinia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар