Свободно време

Най-красивите тоалети на наградите „Еми“ (галерия)

Злато и разкош от камъни

20.09.2016г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Прианка Чопра. Снимка: Reuters

Прианка Чопра. Снимка: Reuters

Червен килим, звезди и златни статуетки. На 18 септември бяха раздадени 68-ите награди „Еми“. Церемонията по награждаването се проведе в Лос Анджелис в „Microsoft Theater“. Престижните статуетки се връчват от Академията за телевизионни изкуства и науки.

Ако сте пропуснали да гледате събитието, ето накратко и част от наградените ленти:„Игра на тронове“ получи 12 награди „Еми“ за „Най-добър драматичен сериал“. „Вице“ грабна награда в категорията „Най-добър комедиен сериал“.

За най-добър актьор на драматичен сериал бе отличен Рами Малек, за своята брилянтна игра в „Господин Робот“, докато Джефри Тамбор взе „Еми“ за играта си в „Прозрачен“. За най-добра актриса в драматичен сериал бе отличена Татяна Маслани, която играе в „Клонинги“.

Джулия Луи-Дрейфус за най-добра актриса в комедиен сериал за ролята си във „Вице“. И като споменахме красиви актриси, време е да обърнем внимание на това кои от тях бяха забележителни на червения килим.

Актрисата Кристен Бел бе избрала невероятна рокля на флорални мотиви, дело на Zuhair Murad. Меки и нежно розови тонове, преплетени с бежово, а върху тях пищен танц на цветя. Дълбоко деколте подчертаващо красотата на бюста ѝ, и деликатни бижута.

Карамелена кожа, плътни сочни устни и черни бляскави коси. За пореден път актрисата Прианка Чопра, доказа колко е зашеметяваща. Тоалетът й бе в рубиненочервено и е дело на Jason Wu. Ефирна материя, асиметрични линии в деколтето, прическа съобразена с настроението на визията. Една невероятна Прианка.

В изискана бяла рокля с деликатен блясък и отново много асиметрия в линията на модела, бе облечена красавицата Хайди Клум. Деликатни сандали съобразени с модела на роклята и красиви бижута, които допълват, но не отнемат от разкоша на роклята.

Дефилето на червения килим нямаше как да не мине и без тоалет на Prada. На него се бе спряла актрисата Сара Полсън. Фантастична зелена рокля с много бляскави акценти върху нея.

Тоалетът на Кирстен Дънст, който бе изцяло в черно и изработен от модна къща Givenchy, сякаш напомняше за 70-те, но бе не по-малко забележителен. Кадифе, деликатен блясък, ефирна материя, а ретро вълните завършваха перфектната ѝ визия.

Свързани статии

Актрисата Клейр Денс бе облечена в златиста рокля с много блясък, дело на Schiaparelli. Още красиви тоалети може да разгледате в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай