Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври

Романтика за Близнаците

26.09.2016г. / 15 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица отново поглеждаме към звездната карта. Някои представители на зодиакалните знаци ще се радват на романтична любов, докато други е добре да се пазят от измами. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Заемете се с дейностите, които от дълго време отлагате. През тази седмица всички нови начинания ще са успешни.

Телец

Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не ви харесват. Приемете ги и бъдете старателни въпреки всичко. Избягвайте да се включвате в спорове и конфликти, които само ще ви натоварват с отрицателни емоции. Поне веднъж дневно отделяйте време за любимите си занимания.

Близнаци

Подходящ период, когато успешно ще уредите личните си отношения. Не е изключено да поставите начало на нова романтична връзка или пък да възстановите наскоро прекъсната. Постарайте се да изгладите недоразуменията (ако има такива) с най-близките роднини и да успокоите собствените си емоции.

Рак

Във ваша полза е да се заемете с важните задачи в момента на възникването им без да отлагате. Бъдете по-търпеливи и по-дружелюбни спрямо близките си. Споделяйте тревогите откровено, вместо непрекъснато да ги критикувате и да изтъквате собствените им недостатъци. Приемайте фактите такива, каквито са.

Коментирай