Свободно време

Мариан Вълев открива литературното турне на Константина Живова

Турнето ще се проведе в три града

28.09.2016г. / 15 12ч.
Аз жената
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Актьорът Мариан Вълев ще открие литературното турне на водещата на предаването „Днес“ Константина Живова. Куката ще представи откъс от книгата „Завинаги“ на ТВ лицето на Bulgaria ON AIR на събитие в Пловдив.

Култовият артист ще прочете любимата си част от романа и ще разкрие какво мисли за любовта пред феновете на младата писателка на 7 октомври.

„Щастлива съм, че Мариан Вълев ще открие събитието и ще говори за една лична, но красива тема, която вълнува еднакво и мъжете, и жените. За мен любовта е основна дума, която използвам, тя е мой двигател. Това чувство ни дава сили да продължаваме напред. Радвам се, че момичета от цял свят се свързват с мен, след като са били докоснати от книгата.“, сподели Константина Живова.

Гостите на четенето ще могат да се насладят на една любовна вечер в компанията на известни жени и техните любовни преживявания. Певиците Мария Грънчарова и Ирина Вълкова, ТВ водещата Деляна Маринова-Джуджи и моделът Райна Налджиева ще споделят свои любовни истории, вдъхновени от първата книга на Константина, която буквално обиколи света.

Турнето ще се проведе в три града – на 7 октомври в Пловдив, на 15 октомври във Варна и на 20 октомври в София. Повече за събитията вижте тук. 

Коментирай