Свободно време

Какво умните жени пазят в тайна?

Понякога наистина мълчанието е злато

08.10.2016г. / 09 15ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Умните и интелигентни жени винаги са били цел за мъжете. Истината е, че ако един мъж търси да намери сериозна и пълноценна връзка, няма да се оглежда за красива мадама с идеални форми, а ще се вгледа в интелекта и умствения ѝ капацитет.

В днешно време умните и интелигентни жени са успели, знаят какво искат от живота, еманципирани са и знаят как да бъдат самостоятелни. И под успели не се има предвид задължително забогатели и достигнали върхове в кариерата. За всяка жена успехът има различно измерение, стига да е в мир със себе си.

Умните жени знаят кога да поставят граници. Споделянето на твърде много информация с близките, приятелите и партньора понякога не е добър избор. Ето защо можете да почерпите вдъхновение от тях и да разберете какво интелигентните жени винаги успяват да запазят за себе си.

Умните жени пазят доходите си в тайна

Доходите трябва да са лично достояние. Една умна жена не тръби и не се хвали за финансовото си благосъстояние. Така ще се предпазите от завист и последиците от нея. Контактите ви, колкото и да са близки, винаги ще бъдат белязани от съревнованието и завистта. Не споделяйте тази информация освен с най-близките от семейството си. Наистина е за добро и всяка умна жена го знае.

Освен това, хората съдят за човека не по това какво прави и какво мисли, а по това как харчи и как получава парите си. Споделите ли обема на доходите си, очите на околните няма да ви гледат по същия начин, както преди. И това не се отнася само за жените с възможности.

Умните жени държат следващите си ходове в тайна

Колкото по-малко знаят хората около вас за намеренията ви, толкова по-добре. Това се отнася най-вече за колегите ви. Винаги пазете намеренията и следващите си ходове в тайна до последно. Не се предоверявайте на никого, дори на тези, които смятате за по-близки. В работната среда трудно се завързват истински приятелства. Умните жени го знаят.

Има толкова злонамерени хора, които са готови на всичко, само за да постигнат целите си. Именно затова не разкривайте бъдещите си ходове. Така ще се предпазите от ножове в гърба, подливане на вода и всякакви други нечестни методи.

Умните жени пазят подробностите от личния си и любовния си живот в тайна

Не е нужно хората около вас да знаят пикантни подробности от личния ви живот, още повече от интимния. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре. Това се отнася дори за приятелките ви. Едно е да споделиш пикантерии от някаква пиянска вечер с непознат, с който си имала забежка за една нощ, съвсем друго е да разкриваш интимни подробности от връзката си. Така не само излагаш себе си, но и партньора си на злонамерени коментари и разисквания.

Една умна жена не позволява личният ѝ живот да бъде използван срещу нея по какъвто и да е повод.

От друга страна, прекалените подробности от минал интимен опит не са необходими на настоящия ви партньор. Така ще се предпазите от ненужни проблеми, породени от погрешни тълкувания, ревност и съревнование.

Снимки: iStock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
*** , sega razbiram . ama s takava jena trudno se namira ob6t ezik , tia vinagi e gotova da izpurzalia subesednika si , A nikoi muj ne bi jelal v ku6ti da jivee kato na purzalka NALI ????? za6toto doverieto ne struva dohodi i kariera , ne se i kupuva , NE E STOKA obi4ta i liubovta .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време