Свободно време

Илиана Раева стана баба на момиченце

Бебето е кръстено на баба си Илиана

27.10.2016г. / 15 46ч.
Илияна Николова
Снимка: Facebook/Iliana Raeva

Снимка: Facebook/Iliana Raeva

Илиана Раева и съпругът ѝ Наско Сираков са станали баба и дядо. Щастливата новина обяви самата тя във Фейсбук.

Дъщеря им Виолета и приятелят ѝ футболистът Георги Коруджиев са посрещнали бебчето си днес. Гордата баба с въодушевление съобщи, че внучката ѝ е кръстена на нея. Ето какво сподели тя в профила си в социалната мрежа:

„Днес, 27 октомври, в 11:05 ч. Бог и моите прекрасни деца Вили и Жоро ни подариха най-красивата и божествена внучка на света! Тя е неземно нежна и прекрасна! Мама Вили е добре и са много щастливи с татко Жоро! Нарекоха я Илиана!“

Постът на Раева е изпълнен с емотиконки сърчица, допълващи нейното щастие и емоции в този прекрасен момент. По-надолу тя пише:

„Аз съм най-щастлива баба на света! Бог да благослови моята божествена и прекрасна малка Илиана – Куини! Бог да благослови и тримата – Вили, Жоро и прелестната им дъщеря Илиана! Аз летя от щастие! А дядо Наско, който също не стъпва на земята от щастие, вече поръча на Баждеков да й направи членска карта на „Левски“.“

Следват благодарности на екипа на болницата, участвал в израждането на бебето, както и на цялото семейство, посрещнало малката Илиана.

Снимки: Facebook/Iliana Raeva

Коментирай