Свободно време

Вдъхновение на седмицата: Любовта е...? (видео)

Тя е вдъхновение

28.10.2016г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Когато го намери, Трансито Ариса му напомни, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота.“ – „Любов по време на холера“ от Габриел Гарсия Маркес

Ако има сила, която винаги ще вдъхновява, побеждава и ще дава смисъл на живота ни, то това е любовта. Любовта към природата, приятелите, децата, работата, близките и т. н. Но не бива да забравяме и за онази, която ни кара да се държим глуповато, край нас да има експлозия от емоции, онази любов, която понякога ни разболява и причинява мъка.

Любовта към партньора. След всичките си връзки можете ли да кажете какво е за вас любовта? Днес в рубриката ни „Вдъхновение на седмицата“ споделяме едно кратко видео за нея.

Вероятно то ще ви напомни, че някъде там ви чака вашата половинка, че партньорът никога не бива да бъде приеман за даденост и че не бива да бъдем във връзка, в която не откриваме истински смисъл на любовта, само и само да не сме сами.

<div class='embed-container'><iframe src='https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAzJenata%2Fvideos%2F1393266514024820%2F&show_text=0&width=560' frameborder='0' allowfullscreen width="640" height="360"></iframe></div>

 

 

Коментирай