Свободно време

4 типа сродни души

А вие срещали ли сте вашата сродна душа?

02.11.2016г. / 06 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

„Истинската сродна душа може би е най-важният човек, когото някога ще срещнеш, защото събаря стените и те шамаросва, за да те събуди. Но да живееш със сродна душа завинаги? Нее. Твърде е болезнено. Сродните души идват в живота ти, само за да разкрият още един пласт от теб и след това си тръгват.“Елизабет Гилбърт

Вярвате ли в сродната душа и дали някога сте я срещали? Със сигурност имате или сте имали приятели, близки, партньори в любовта, с които сте се чувствали много по-различно. Може би това са били ваши сродни души. Вижте характеристиките на 4 вида сродни души.

Кармична сродна душа

Оказва се, че в живота си може да срещнем повече от една кармична сродна душа. Сродните души идват в живота ни, за да ни научат на ценни уроци. Това може да са членове на семейството, близки приятели, колеги.

Хората не са единствените, с които можем да имаме кармични взаимоотношения. Понякога кармичните характеристики, които се срещат при хората, ги има и при домашните любимци.

От време на време кармичните връзки могат да бъдат романтични, но да не са продължителни, тъй като те са предназначени за това, когато ги срещнем, да си вземем поука, да научим важен урок, който ще ни помогне да израстем личностно. Кармичните сродни души остават в нас усещането за някого, когото сме срещали и преди.

Душите близнаци

Това е най-висшата форма на сродна душа. Да срещнете тази сродна душа е като да видите себе си в другиго. Много хора в живота си търсят точно тази сродна душа и често никога не я намират. А може би я срещат, но не обръщат внимание на знаците, които животът им показва.

Снимка:istock

Приятелят

Сродна душа, с която сте свързани завинаги. С нея можете да споделяте най-съкровените си мисли, емоции. Тук невинаги става дума за романтична половинка. Сродната душа приятел обикновено е някой, с когото сме расли един до друг, някой, с когото оставаме свързани, някой, който е близо до сърцето ни, дори когато е далеч на разстояние от нас. Разстоянията не са в състояние да попречат на връзката ви.

Сродни души от минали животи

Това може да е била ваша любима половинка или приятел в предишни ваши животи. Връзката между вас е неотложна. Чувствате се така, сякаш ще бъдете завинаги близки приятели, без значение колко години минават, колко далеч сте един от друг. Връзката между вас е безгрижна. Тези сродни души ни учат да вярваме в себе си.

Свързани статии

Те ни помагат да се превърнем в човека, който трябва да бъдем, без болка и страдание. Често ние се опитваме да превърнем тези взаимоотношения в романтични, но обикновено е невъзможно. Има липса на физическо привличане или желание за поддържане и защита на приятелството ни.

Коментирай