Свободно време

Седмичен хороскоп за 21-27 ноември 2016

Проблеми за Телците

21.11.2016г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата ще бъде изпълнена с динамични събития. Не са изключени проблеми в делови и личен план. Какво ви очаква вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Доста динамичен период. Увлечени в работата, може да изпуснете важни подробности от обстановката около себе си. Опитайте се да наблюдавате поведението и да чувате разговорите на колегите. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в неприятна интрига.

Телец

В началото на седмицата проблемите ще се изсипват като от рог на изобилието. Почти непрекъснато ще сте въвлечени в някаква неясна ситуация, за която нямате нито достатъчно информация, нито концепция за решение. За щастие, обстановката ще се успокои след намеса на влиятелна личност. Ще получите важна информация от независим източник.

Снимка: iStock

Близнаци

Ситуациите, в които попадате ще са доста противоречиви. Ще е трудно да вземете решение по въпросите, които в момента ви вълнуват. Преценявайте много внимателно думите и действията си. Има голяма вероятност да си навредите от прекалена откровеност. Среща с човек от миналото ще ви изпълни с мрачни мисли.

Рак

Постарайте се да не натрапвате собственото си настроение на хората от най-близкото ви обкръжение. Не забравяйте, че доверие се печели трудно, но се губи изключително лесно и най-вероятно ще съжалявате за обтегнатите отношения. Ако имате нужда от собствено време, за да обмислите трудностите и тактиката за преодоляването им, то уединете се и го направете.

Коментирай