Свободно време

Напиши писмо до Дядо Коледа

Най-големият детски портал Az-deteto.bg отвори пощенската кутия на Дядо Коледа

02.12.2016г. / 11 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Остава по-малко от месец до най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Празничното настроение вече се усеща във въздуха, а блестящите коледни украси започват да се виждат навсякъде! При тази вълнуваща подготовка за Коледа, няма как децата да не се замислят и какъв подарък искат да намерят под елхата тази година.

За всички деца, които са на „ти“ с модерните технологии, Дядо Коледа отново отвори пощенската си кутия на Az-deteto.bg. И тази година детският сайт с радост ще приема интересните писма с желания за подаръци, след което с още по-голямо удоволствие ще ги предава на белобрадия старец. Той, от своя страна, ще ги прочете и ще каже на джуджетата да започнат подготовката на подаръците, защото Коледа съвсем неусетно ще дойде и няма никакво време за губене.

Затова, скъпи родители, помогнете на децата си да напишат своето писмо до Дядо Коледа и да го изпратят чрез Az-deteto.bg, ако все още не сте го направили.

Всяка година през коледната пощенска кутия в българския детски портал минават между 17 000 и 26 000 писма. Az-deteto.bg кани всички, и малки и големи, да напишат своето писмо. С помощта на мама и татко, своето послание могат да изпратят и най-малките хлапета!

Коментирай
Свободно време