Свободно време

Спечелете двойни покани за концерта на „Замръзналото кралство“

Подарете си изживяването да гледате този невероятен филм с музика на живо

12.12.2016г. / 15 26ч.
Аз жената
Спечелете двойни покани за концерта на  „Замръзналото кралство“

За първи път зала 1 на НДК ще се пренесе в покритото със сняг кралство Арендел с една от най-обичаните продукции на Дисни и най-гледаната анимация на всички времена. На 21 декември 2016 г. публиката в София ще има възможността да изживее магията на този шедьовър на Уолт Дисни Анимейшън Студиос както никога досега с Disney Concerts: „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“.

Събитието в зала 1 на НДК ще се превърне в неповторимо преживяване, при което всеки момент от този пленителен филм ще оживее на големия екран под съпровода на първокласен симфоничен оркестър и хор, изпълняващ песните и озвучаващ на живо през цялото време.

Едва ли има по-добър начин да се насладим на обичания филм на Дисни и да се гмурнем в приключенията на Елза, Анна, Олаф, Свен и Кристоф от това да чуем „Let It Go“ („Слагам край“), „Do You Want To Build A Snowman?“ („Искаш ли да си направим снежен човек?“) and „Love Is An Open Door“ („Любовта е отворена врата“), представени на живо от професионални музиканти за първи път в България на това изключително събитие.

Az-jenata.bg и Keen Acts ви дават възможност да спечелите два двойни билета за концерта.

Условията на играта:

До 9:00 часа на 19 декември трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса във формата по-долу. Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип. Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето нито по имейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място.

*Служители на Инвестор. БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Az-jenata.bg си запазва правото да прави промени в играта.

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDlA3bcLcnfGpJnVfE5pVPAnaYJQNMXfOy9-sY7uOCS7E0Wg/viewform?embedded=true" width="600" height="1250" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Loading...
 
Коментирай