Свободно време

Седмичен хороскоп за 5-11 декември 2016

Близнаците да не пътуват

05.12.2016г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на декември започва динамично. Ще трябва да внимаваме в работата, с финансите и взаимоотношенията. Какво ви очаква вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Активен период, в който ще успеете да довършите повечето от започнатите занимания. Напредвайте, но без да се придържате към девиза: „целта оправдава средствата“. Така или иначе едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни затруднения и е желателно да спазвате правилата. Въздържайте се от конфликти с роднини.

Телец

Ориентирайте усилията си предимно към справяне с професионалните задачи. Що се отнася до организацията на битовите въпроси и предстоящите празници, то там проблеми няма да имате. Членовете на семейството и приятелите ще са достатъчно ангажирани и съпричастни към общата цел. Любовните отношения може да са леко дистантни, но ще е за кратко.

Снимка: Istock

Близнаци

Не е подходящо точно сега да си организирате пътуване на далечно разстояние. Въздържайте се от любовни авантюри и финансови рискове. Някой от близкото обкръжение ще ви подведе и разочарова. Събитията ще са динамични и е желателно да разпределяте енергията и времето си оптимално.

Рак

Предстоят ви нови контакти, интересни. Успехът ви през тази седмица зависи от това доколко сте готови да работите екипно. Не бъдете прекалено критични към пропуските на колегите, постарайте се да избегнете конфликтите. Следвайте целите си методично, бъдете сигурни, че каквито и затруднения да изникнат ще се справите.

Коментирай