Свободно време

Не дават на Брад Пит да вижда децата без терапевт

Съдия одобри споразумението за попечителство между Джоли и Пит

07.12.2016г. / 09 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След месеци на чакане, най-накрая съдия одобри споразумението за попечителство, което Анджелина Джоли и Брад Пит договориха за децата си.

Според документите от съда, Анджелина придобива пълно физическо попечителство над децата: Мадокс, 15 години; Пакс, 13 години; Захара, 11 години; Шайло, 10 години; близнаците Нокс и Вивиен, 8 години.

Брад Пит ще продължи да вижда децата само в присъствието на терапевт. Честотата на тези срещи ще бъде определяна от семейния терапевт, който бе посъветван да се съобрази с нуждите и желанията на децата.

Свързани статии

Пит също така ще продължи да участва в тестове за наркотици и алкохол, в спонтанни моменти за него. В допълнение, актьорът е задължен да посещава индивидуална и групова терапия с децата всяка седмица.

Брад Пит не е виждал децата си сам, без присъствието на терапевт, откакто се случи инцидента на самолета преди месеци, твърди източник на Celebuzz.com. Според него Анджелина Джоли не е оставяла децата и за миг сами, след като се раздели с Пит. Тя дори още не е завършила режисьорския си проект „First They Killed My Father“. Източникът на сайта твърди, че тя не смее да излезе без децата, защото прави всичко възможно да ги излекува от травмата около развода и инцидента.

Вижте най-запомнящите се моменти от съвместния живот на Брад и Анджелина.

Коментирай