Свободно време

Николета Лозанова: Винаги съм предпочитала ролята на грешница

Красавицата сподели куп снимки от рождения и имения си ден в социалните мрежи

08.12.2016г. / 14 02ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Само дни след рождения и имения й ден, Николета Лозанова затрупа профилите си във Фейсбук и Инстаграм със снимки от незабравимите празници.

Красавицата, която на 30-ти ноември навърши 29 години, споделя имен ден с дъщеричката си Никол. И както самата Николета написа в профила си в Инстаграм, двете са много щастливи и глезени в момента от човек, който ги обгрижва. Неговото име Лозанова все още не скрива, макар почитателите ѝ непрекъснато да я питат в мрежата кой е тайнственият мъж до нея.

Ето какво сподели хубавицата на имения си ден: „Откакто имам в живота си Никол, всеки ден е празник, а двойният – нашият имен ден е и моментът, когато сме по-специални и глезени от всякога. Първо, че го заслужаваме и второ – има кой да ни напомня колко сме удивителни и така празникът от двоен, става троен! Целувки за всички именици!“


Бившата плеймейтка не спира да публикува снимки в социалните мрежи и да демонстрира повече от чудесна форма.

В пост към сексапилна снимка, която Николета е публикувала вчера, тя пише: „Винаги съм предпочитала ролята на „грешница“, пред тази на „светица“...“. Красавицата завършва статуса си, че все пак няма да сподели на почитателите и приятелите си с кого е съгрешила.

Вижте снимки в галерията ни как изкара празниците си Николета Лозанова.

Коментирай