Свободно време

Коледен подарък за нея според зодията

За жените Близнаци изберете изискан подарък

12.12.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Намирането на перфектния подарък за вашето момиче може да бъде голямо предизвикателство. Всяка жена има различни предпочитания. В следващите редове споделяме няколко предложения за коледен подарък, според зодията.

Овен

Дамите родени под знака на зодия Овен са не по-малко приключенски настроени от господата. Те обичат изненадите, особено романтичните. За да ги впечатлите може да им купите дреха или аксесоар в червен цвят, стилни обувки, красиви бижута и парфюми. Ароматни свещи и красива почивка ще пленят сърцето им.

Коледен подарък според китайския зодиак (част първа)

Телец

Жените Телец харесват удобните дрехи, но и марковите предложения. За коледен подарък може да им поднесете копринен шал или рокля, красива блуза с високо качество. Меките плюшени играчки също ще ги впечатлят, но те трябва да са като допълнение към подаръка ви. Предметите за декорация на дома, парфюмите и комплектите за баня също са подходящ подарък за тях.

Снимка: iStock

Близнаци

Жените родени под знака на Близнаци са интелигентни, остроумни и много любопитни. Стилът им е изискан, ето защо може да им поднесете за подарък хубава книга, ваучер за семинар или курс, красиви бижута, аксесоари и дрехи. Спа почивка или екскурзия в чужбина също ще зарадват тези дами.

Рак

Тези емоционални и семейно ориентирани жени биха се впечатлили от подаръци като красиви бижута, нещо свързано с кулинарията, може да е готварски курс, съблазнително бельо или парфюм. Комплектите за спа терапия у дома също са добра идея за коледен подарък.

Коментирай
Свободно време