Свободно време

Коледен подарък за нея според зодията

За жените Близнаци изберете изискан подарък

12.12.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Жените Стрелец харесват всичко, което е изработено от кожа. Така че може да им поднесете кожена шапка, обувки, яке, аксесоари. Тъй като те обичат да пътешестват, ваучер за пътуване също би ги зарадвал. Към основния подарък добавете и хубава кутия с бонбони.

Козирог

Жените Козирог са независими и скромни. Биха се впечатлили от подарък, който може да им помогне да подобрят възможностите си, тъй като те са много амбициозни. Нов компютър, ваучер за курс или семинар ще ги зарадва. Козирозите са отдадени и на спорта, затова може да им поднесете за подарък карта за спорт или спортно облекло.

Снимка: iStock

Водолей

Жените родени под този зодиакален знак са специални. С удоволствие биха носили красиво бижу, аксесоар за коса или дреха. Може също така да им подарите камера, фотоапарат, пътуване, изобщо всичко, с което могат да изследват света около тях. Спа процедурите също са добър избор за коледен подарък за жена Водолей.

Свързани статии

Риби

За дамите Риби цената на подаръка не е от значение, а начинът и чувствата, с които е поднесен. Парфюми, комплект за домашно спа, ваучер за почивка са добър избор за подарък. Не забравяйте да създадете много романтична обстановка, тъй като тези дами са мечтателки и романтички по душа.

Коментирай