Свободно време

Избират първи финалисти във „Фермата“

Какво още ще се случи тази вечер

12.12.2016г. / 14 25ч.
Аз жената
Иван и Андрей. Снимка: btv

Иван и Андрей. Снимка: btv

Тази вечер в 21.00 часа „Фермата“ ще се изпълни с живот – всички отпаднали участници се завръщат, за да гласуват кои да са първите двама сигурни финалисти. Днес те ще кажат коя според тях е най-достойната жена, която ще се бори за наградата от 100 000 лева, а утре ще бъде обявено решението им кой да е мъжът.

Шестимата полуфиналисти чакат с огромно нетърпение бившите участници и дори са им подготвили малки подаръци във формата на сърце. Леглата са им оправени и готови, а сърцата са оставени върху тях. „Все едно сме били приятели 50 години, така се посрещнахме“, коментира Финци. На всички обаче прави впечатление състоянието на писателя Калин Терзийски, който прегръща всички и мама Галя усеща, че той мирише на алкохол.“Едвам се държеше на краката си. Стана ми мъчно. Дави някаква мъка в алкохол“, коментира тя.

Иван влиза пак във фермата, за да проведе гласуване с 13-те отпаднали вече фермери, които ще изберат двамата сигурни финалисти – една жена и един мъж. Участниците задават въпроси на останалите в шоуто, за да определят нагласите на всеки от тях за финала. Краси пита мама Галя дали съжалява за нещо. „Съжалявам, че малко се скарахме с Ева. Иначе за нищо друго“, признава тя, като емоциите ѝ взимат връх и тя се разплаква.

Снимка: BTV

„Стигнахме дотук. Повече сме от останалите. Защо изобщо се насълзяваш и ревеш“, казва Силвия на мама Галя. Участниците пишат на листчета името на избраната от тях жена и слагат имената в сандъчета.

Днес фермерите ще чуят и прощалното писмо на Мария, която изгуби последния дуел във „Фермата“ 2. Фермерите посрещат Бети и Ники, които раздават последните седмични задачи. Дни преди финала вече са налице и стратегии за спечелване на зрителския вот. Според водещия Иван, поведението на Стоян по време на дуела вчера е една такава стратегия.

Стоян яростно избухна срещу Юлиана, като по този начин е искал да си осигури вота на Мария при гласуването за финалисти. Стоян отрича да има такъв замисъл, но според Юлиана е възможно да има подобна стратегия. „Той е баща, има деца и трябва да бъде за пример. На арената това не беше пример“, коментира Джулс.

Нико коментира, че ако Стоян отиде на финал от гласуване, ще стане и ще тегли една майна на цялата маса. „Има разлика между селянин по лична карта и по манталитет. Човек, който е готов да ти среже ахилеса, за да иде на финал, няма как да има моето уважение“, пали се още Нико.

Във вторник във „Фермата“ ще се проведе гласуване за избор на първи финалист сред мъжете.

Коментирай
Свободно време