Свободно време

Какво вещае годината на Огнения Петел?

Не само в любовен, но и в личен и професионален план

15.12.2016г. / 14 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според китайския хороскоп 2017-та година е годината на Петела. Тя ще настъпи на 28 януари 2017-а. По правило, родените под съответния знак, който се пада тази година, нямат особен късмет. Ето защо петлите, за съжаление, няма да имат особено добра година, но пък могат да се постараят да променят това с някои добри практики.

Повече за характеристиката на личността на Петела вижте в китайския хороскоп на Az-jenata.bg тук.

Какво носи късмет в годината на Петела?

Щастливи числа в годината на Петела са 5, 7 и 8. Дни с късмет за родените под знака на Петела ще са 4-то и 26-то число от всеки лунен месец от китайското летоброене.

Петлите трябва да носят златисто, кафяво и жълто или комбинации от трите цвята за късмет и просперитет. В дома си Петлите трябва да поставят свежи цветя, най-вече гладиола или целозия (петльов гребен).

Най-късметлийските месеци от китайския лунарен календар ще са 2-ри, 5-ти и 11-ти.

Какво да избягвате?

Петлите трябва да избягват червеното във всичките му форми. Всичко, оцветено в червено трябва да пуска сигнална лампичка в съзнанието ви.

Числата, които под всякаква форма ще ви донесат лош късмет са 1, 3 и 9. Избягвайте ги. Не поемайте на пътешествия в източна посока. Най-лошите месеци за Петлите ще са 3-ти, 8-ти и 12-ти от китайския лунарен календар.

Кои са най-добрите кариерни възможности за Петлите?

В годината на Петела всички Петли е добре да се насочат към професиите, които им доставят удоволствие. Петлите са работохолици по природа и са отдадени на кариерата в живота си. Тя е техен приоритет.

Подходящи поприща за изява в годината на Петела са ресторантьорството, фризьорството, журналистиката, писането на книги, пътешествията с работна цел, денталната медицина, военната служба, пожарникарството, охранителния бизнес, както и полицейската работа.

Липса на късмет в печеленето на пари

Годината на Петела ще е бедна откъм печалби. Очертава се Петлите да имат финансови затруднения и загуби. Може да се наложи да вземат пари назаем.

Свързани статии

Затова пък здравето е на ниво

Годината на Петела е добра откъм здравна гледна точка. Петлите ще се радват на добро здраве през тази година. Няма да има сериозни заболявания, които да ги притесняват. Въпреки това е препоръчително да се отнасят внимателно към организма си и да не пресилват късмета си.

В любовта

Родените в годината на Петела ще имат различни връзки, най-често с родените под знака на Маймуната. Не забравяйте да не действате импулсивно и да подхождате с внимание, за да не бъдете наранени.

Времето, енергията и усилията, които ще хвърлите в кариерата си през тази година ще костват любовните ви преживявания. Възможно е и в края на годината да стигнете до конфликти с приятели заради любовни връзки.

Любовна съвместимост

Петлите могат да бъдат изключителни партньори, стига да искат. Когато усетят, че партньорът им е отдаден, са способни да преобърнат света, за да го направят щастлив. Ако обаче не получават такова отношение от него са трудно управляеми в любовта.

Най-добрите любовни комбинации на Петела са със Змията и Бика. Най-лошите пък са с Плъха, Заека, Коня и Свинята.

Коментирай