Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Водолей

Вижте какво вещаят звездите на зодия Водолей през новата година

29.12.2016г. / 19 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Водолей:

Има слаби и силни Водолеи. Водолеите са ангел и дявол в една кожа. Не обичат да правят впечатление, но все пак го правят. Стремят се да направят нещо хубаво и в крайна сметка правят така, че на самите тях да им е хубаво. Не се подчиняват на условностите, но изискват от другите да го правят. Не желаят да приличат на никого, не ги интересува общественото отношение към тях, но обикновено разполагат с власт и престиж. Любопитни са към всичко и щом го изучат, много бързо им омръзва. Душата на Водолея е изпълнена с нежност, но рядко ще се втурне към някаква цел стремглаво. Непрекъснато се разкъсват между разум и чувства.

Най-страстните зодии

Водолеите са любезни, доверчиви, естествени, на моменти даже наивни. Водолеят не изпитва чувство на вина, ако претърпи неуспех се усамотява и не допуска прояви на съчувствие. Не обичат да ги управляват, мразят да им показват собствените грешки, това ги изнервя.


Водолеите имат много богато въображение и ако почувстват проява на внимание са в състояние да култивират енергия и да я управляват за разгадаване на различни ситуации.


Водолеите през 2017-а година

Свързани статии

Все по-често ще се връщате в мислите си към миналото през 2017-а. За да анализирате грешките, за да повторите опита, за да преосмислите решенията. Имате нужда от време за себе си. Опитайте се да си го осигурите, без да влошавате личните отношения.

Не е изключено да се върнете към стари проекти и да намерите за тях различно, по-ефективно приложение. Нещата няма да ви се получат без труд, но и без фантазия, така че действайте с въображение и постоянство. Ще възстановите прекратена романтична връзка и ще заредите старата любов с нов блясък.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай