Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Рак

Вижте какво вещаят звездите на зодия Рак през новата година

29.12.2016г. / 19 51ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Рак:

Ракът си е достатъчен сам на себе си. Той употребява своя интелект и невероятната си памет, за да се потапя в самосъжаление и да си „връща дълговете“. Помни добрините, но помни и лошото и рано или късно си отмъщава. Ракът ползва знанията и опита си като оръжие за атака, бори се с въображаеми врагове и живее предимно с миналото си.


Ракът се движи назад или встрани и се плаши даже от сянката си. Ракът е много ласкав и много обичлив, но в подсъзнанието си винаги мисли за несъществуващи опасности. Най-важното нещо за Рака е дома и семейството му. Ракът има нужда от време за мислене, не трябва да се принуждава да бърза. Ако имате време да култивирате Рака като рядко и екзотично растение, няма начин да не получите превъзходни резултати.


Ракът не обича магиите, но обича гаданията. Много иска да знае какво го очаква в бъдеще и благодарение на неповторимата си интуиция обикновено отгатва какво ще стане. Раците са отлични психолози и много лесно успяват да манипулират околните.

Раците през 2017-а година

Свързани статии

Заредете се с търпение и оптимизъм. Предстои ви година, изпълнена с доста изпитания, дребни (но сравнително чести) неприятности, с които ще се справите, ако мобилизирате силите си и контролирате емоциите. Приемайте всеки успех като награда за проявените усилия.

Бъдете сигурни, такива награди ще има, при това достатъчно често и достатъчно значими. Благодарение на трудностите ще можете да се представите от най-добрата си страна, да стабилизирате позициите и да разгърнете максимално потенциала си.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.

Коментирай