Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Везни

Вижте какво вещаят звездите на зодия Везни през новата година

29.12.2016г. / 20 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Везни:

Везните се чувстват добре само в компания. Чувстват се силни в брака и всички други партньорски начинания. Те се подчиняват ту на разума, ту на желанията си и са в непрекъснато неравновесие. Везните се реализират много добре на обществено ниво и в колектив.

Те са сантиментални. Никога не се влюбват от пръв поглед. Лесно се разбират с хората, намират общ език с всеки. Могат да направят всичко, стига да не са сами. Лесно се приспособяват. Влияят се от чуждото мнение. Много често се колебаят в избора си и се опитват да обединят елементите на различните си желания.

Везните много лесно преодоляват природните стихии и получават силна енергия от тях. С тази енергия могат да заредят всякакви талисмани, които да ви донесат късмет.


Везните през 2017-а година

Свързани статии

Успешна и спокойна ще е за вас 2017-а година. Ще имате възможност да движите едновременно и новите и незавършените си проекти. Ще получите отговор на въпроси, които са ви вълнували дълго време, но до момента са изглеждали като кълбо объркана прежда.

Няма да избегнете непредвидените затруднения, но ще получите нужната помощ от точния човек в точния момент. Някои инциденти може да нарушат душевното ви равновесие, обаче ще е за малко и, за ваш късмет, ще се случва рядко.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай
Свободно време