Свободно време

Седмичен хороскоп за 2-8 януари 2017

Изненади за Близнаците

02.01.2017г. / 16 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на новата 2017-а започва спокойно. Делата ще вървят хармонично, но все още е добре да отдаваме повече от времето си за почивка. Емоциите от празниците не са отминали, затова е важно да намерим начин да балансираме вътрешния си свят. Вижте какво ви очаква в седмичния ни хороскоп.

Овен

Помнете, че никой не може да ви развали настроението така, както самите вие. Работната седмица е по-къса, напрежението ще е в рамките на обичайното, така че постарайте се да запълните свободното време по предпочитан от вас начин. Бъдете там, където се чувствате най-добре и където ще възстановите силите си най-пълноценно.

Телец

Нищо няма да е толкова спешно, че да наруши обичайния ви ритъм. През повечето дни ще сте на някакви тържества и сбирки с приятели, което ще ви зареди с добро настроение. Важно е да не прекалявате с храна и напитки и да си осигурявате достатъчно сън.

Снимка: iStock

Близнаци

Седмицата ще е белязана с изненада. Среща с човек от миналото, който е имал голямо значение за вас леко ще промени ритъма ви на живот. Положителното е, че този човек ще ви помогне за реализацията и на някои бъдещи планове. Желателно е да намалите контактите, за да запазите стабилитета на енергетиката си.

Рак

Ще е добре, ако отбележите началото на годината с нещо ново. Нов спорт, ново хоби, ново запознанство, ново пътуване, изобщо, промяна в положителна насока... Каквото си решите, стига да ви е приятно и да ви осигури устойчиво добро настроение. Така ще повишите работоспособността и ще постигнете желанията си много по-лесно.

Коментирай