Свободно време

Дрейк зарадва Дженифър Лопес с бижу за 100 000 долара

Рапърът явно е хлътнал сериозно по латино дивата

12.01.2017г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: Daily Mirror

Снимка: Daily Mirror

Дженифър Лопес и рапърът Дрейк явно наистина имат връзка, и то подплатена със скъпи подаръци. Изненадващо наскоро се появи информация, че двете звезди се срещат и са повече от приятели. А ето че сега 30-годишният рапър е решил да зарадва новата си любима с доста скъп подарък, а именно диамантена огърлица за 100 000 долара.

Източници на списание People издават, че певецът е направил огромен жест към Дженифър Лопес, дарявайки ѝ това скъпо бижу. Така слуховете, че двамата имат връзка добиват достоверност, съобщават от списанието. Прекрасната огърлица от Тифани, която вече ще краси шията на латино дивата се състои от 17-инчови диаманти и платина, и струва 100 000 долара.

Слуховете за връзката на двете звезди се появиха още през декември миналата година, когато Дрейк бе забелязан няколко пъти на концерти на Джей Ло в Лас Вегас. След това двойката затвърди слуховете, като пусна няколко снимки в социалните мрежи как се прегръщат нежно. Дали тази връзка ще издържи във времето, предстои да разберем. Ако ли не, поне Джей Ло ще се кичи с огърлица за 100 000 долара за спомен от Дрейк.

Вижте в галерията ни снимки на сексапилната Дженифър Лопес.

Коментирай