Свободно време

Седмичен хороскоп за 23-29 януари

Близнаците да внимават с финансите

23.01.2017г. / 11 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои ни една интересна седмица. Няма да липсват конфликти, изпитания. Повече може да видите в седмичния ни хороскоп.

Овен

Ангажиментите ви ще са повече от обичайните и умората рано или късно ще си каже думата. На моменти може да ви е трудно да се концентрирате или пък да разпределите задачите по важност. Вероятно ще се наложи да предприемете кратко пътуване.

Колкото и да е кратко бъдете готови за проблеми с транспорта. Търсете помощ само от най-близките и се постарайте да намалите контактите доколкото е необходимо.

Телец

Напрегната седмица, но за щастие енергетиката ви е стабилна. Благоприятен момент за изчистване на недоразумения от личен характер и любовните отношения. Не е изключено да реализирате печеливша сделка с недвижим имот или да придобиете скъпа вещ. Реагирайте спокойно на непредвидените ситуации. Мислете бързо, действайте самостоятелно. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения.

Снимка: iStock

Близнаци

Финансовото ви състояние е нестабилно и в тази връзка е желателно да си направите точен план на покупките, да го спазвате и да избягвате спонтанните разходи. Някой от приятелите може да ви изненада с некоректно изказване или постъпка.

Преценявайте собствената си реакция, за да не се задълбочи конфликтът. Любовните отношения ще се разведрят, ако не се задълбочавате в битовизми. Подхождайте към проблемите с присъщото си чувство за хумор.

Рак

Ще се наложи да се справите с разни непредвидени ситуации през тази седмица. Няма да ви затруднят, а най-хубавото е, че през цялото време ще можете да разчитате на подкрепата на близките си. Не се надявайте на допълнителни приходи. Разпределете разходите спрямо наличните финанси. Личните и любовни отношения ще са спокойни и ще ви радват.

Коментирай