Свободно време

Тест: На прав път ли сте?

Решете теста и вижте

08.02.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рано или късно в живота на всеки от нас идва време за промяна. За да се случи тя, или съдбата ние поставила пред свършен факт, или е необходимо да бъдем смели. Първата крачка към неизвестното, но желано по-добро, може да е трудна, да се колебаем между избори, да имаме лоши съветници, страхове.

Следващият бърз тест ще ви покаже на какъв път сте. Пред вас има една илюстрация. Кое първото нещо, което виждате в нея? След това проверете и резултата.

Дете с флейта

Знайте, че пред вас бързо ще се появи шанс за нова работа. От вас зависи дали ще решите да приемете или не. Но помислете и за това, че понякога птичето по-рядко каца на рамото.

Змия

Змията е силен знак. Изборът ви показва, че не бива да се страхувате от рисковете. Каквото и да ви е спирало досега, оставете го зад себе си и продължете със смели стъпки напред. На прав път сте!

Свързани статии

Пътен знак

Ако търсите нова работа, искате да постигнете промени в личен план, то пред вас може да се изправят редица пречки. Може би е добре да помислите върху вашата квалификация. Помислете за някакви курсове, които ще помогнат на развитието ви. Способни сте, затова трябва да развивате себе си.

Път

Спрете и помислете по какъв път сте поели. Дали не вървите в грешна посока. Замислете се накъде се движите, каква е крайната дестинация. Кои са вашите мечти, заслужават ли си усилията? Много е възможно да вървите в грешната посока.

Снимка: vk.com

Коментирай