Свободно време

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари

Близнаците да внимават с парите

20.02.2017г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очертава се динамична седмица с промени. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Доста успешен период за представителите на вашия знак. Важните задачи ще ви отнемат малко време и почти никакви усилия. Ще разполагате с достатъчно време за себе си. Затрудненията, доколкото ги има, ще са предизвикани от външни фактори и е препоръчително да изчакате търпеливо развоя на събитията, вместо да се опитвате да разбивате стените с глава. Ще неутрализирате конкуренцията с чар и обаяние.

Телец

Ситуацията като цяло ще е неустойчива. Настроението ви – също. Ще се налага да решавате повечето въпроси „в движение“ и по възможност с по-малко разходи. Въздържайте се от прекалени разходи и скъпи покупки.

Използвайте вечерите предимно за възстановяване на енергетиката си, тъй като дните ще са наситени с доста контакти и необходимост от усвояване на допълнителна информация.

Близнаци

Трудностите през тази седмица ще са свързани с приятелства и с... предателства. Съществуват предпоставки за разочарование, влошаване на личните отношения, дори раздяла.

Свързани статии

Не са изключени също така финансови затруднения, които ще затруднят творческото ви мислене, ще ви разтревожат, ще се отразят на съня ви. Постарайте се да намалите разходите. Занимавайте се предимно с дейности, които познавате добре.

Рак

Енергетиката ви е стабилна, проявете активност в ежедневната си работа. Обръщайте внимание на забележките и коментарите, търсете в тях рационалния елемент. Колкото повече се съобразявате с останалите участници във всички процеси, толкова по-бързо ще напреднете. Финансови затруднения не се очакват. Контролирайте емоциите.

Коментирай