Свободно време

Красотата на Малдивите (галерия)

Прелест, която не може да се опише – трябва да се види!

25.02.2017г. / 07 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Малдивите са идеално място за бягство от реалността и натовареното ежедневие. Там можете да се настаните както в оживен 4 или 5-звезден комплекс, така и в уединено курортно селце, което вероятно вие и още едно семейство ще делите.

На Малдивите има възможност за избор – дали да потърсите откъснато уединение на малък самотен остров или да потърсите приключения. Тези прекрасни острови дават всички тези възможности.

Там можете да се гмуркате, да се наслаждавате на кристалните тюркоазени води, да зърнете незабравими подводни гледки, разкриващи неземното обаяние на кораловите рифове или да се разходите с лодка.

Свързани статии

Малдивските острови разполагат с 87 курортни острова, част от общо 1102-та острова, формиращи архипелага. В него влизат 26 атола – коралови острови, и така архипелагът е дълъг около 850 км и широк приблизително 1200 км.

Въздухът на островите е чист, водата сияйна и бистра, а палмите, които обграждат погледа ви правят преживяването истински магично. Температурите на островите не се променят особено в туристическия сезон. Те варират между 30 и 32 градуса през деня и 25 и 26 градуса през нощта.

Цялата магия на Малдивите вижте в галерията тук.

Коментирай
Свободно време