Свободно време

Веси Бонева и Орлин Павлов озвучават „Красавицата и Звяра“

Певецът ще озвучи героя Гастон, а Веси влиза в ролята на прелестната Бел

24.02.2017г. / 15 14ч.
Мария Дуковска
Веси Бонева и Орлин Павлов озвучават „Красавицата и Звяра“

Този март вечната приказка „Красавицата и Звяра“ оживява в игралната версия на Дисни на голям екран.

В България зрителите от няколко поколения ще имат възможност да преживеят вълшебната история за омагьосан принц и неговите придворни, превърнати в домашни предмети, и безстрашното момиче от съседното село, което е напът да развали проклятието.

Зрелищният свят на „Красавицата и Звяра“ идва в кината в дублиран и субтитриран вариант на 17 март. На двама от главните герои в дублираната версия на филма своите гласове дават популярните български поп изпълнители – очарователната Веси Бонева и певецът с най-заразяващата усмивка Орлин Павлов.

Младата певица със завидна биография Веси Бонева озвучава главната героиня Бел. Момичето от малко френско селце, което мечтае за приключения по безкрайния свят, ще говори и пее на български език с гласа на един от ветераните в озвучаването на принцеси на Дисни.

Веси не за първи път се превъплъщава в главен герой в приключенията на студиото. Бонева озвучаваше и Анна от „Замръзналото кралство“. Освен че дава гласа си на героини на Дисни, певицата е известна с редица музикални успехи, въпреки крехката си възраст. Тя има зад гърба си три музикални албума, които се отличават с уникалната си смесица от денс и поп. Веси е носител на редица международни награди, сред които статуетки на MAD TV Гърция и БГ Радио.

Едно от най-чаровните лица на българската музика – Орлин Павлов – дава гласа си на арогантния и хитър Гастон, чиято единствена цел в живота е да се ожени за Бел. След като покори музикалната сцена, малкия и големия екран, Орлин застава зад микрофона за пореден път, за да озвучи анимация. Първата си роля Орлин озвучава още през 1999 г. и се превръща в предпочитан глас в жанра на анимационните филми. Той дублира множество касови анимации, като част от тях са „Мики Маус и приятели“, „Снежанка“, „Спящата красавица“, „Мулан“, „Малката русалка“, „Цар лъв 2“, „Книга за джунглата 2“, „Пепеляшка“, всички филми „Шрек“, „Коралайн“, „Принцесата и жабокът“, „Банби“, „Аладин“, „101 далматинци“. Последната главна роля за Орлин в озвучаването е на кучето Макс във филма „Сами вкъщи“.

Сега той се изправя пред предизвикателството да даде гласа си на самовлюбения бивш войник Гастон.

Останалите роли във „Красавицата и Звяра“ се озвучават от Михаил Сървански (Звяра), Николай Петров (Когсуърт), Константин Икономов (Лафу), Сава Пиперов (Морис), Добрина Икономова (Мадам Гардероб), Момчил Степанов (Люмиер), Живка Донева и Еделина Кънева (Г-жа Потс), Константин Сливнишки (Чип).

Коментирай
Свободно време