Свободно време

Никол Шерцингер за Люис Хамилтън и Григор Димитров

Звездата призна, че е щастлива в момента

25.02.2017г. / 13 18ч.
Аз жената
Никол Шерцингер. Снимка: Instagram

Никол Шерцингер. Снимка: Instagram

Никол Шерцингер разкри как се е чувствала след тежката раздяла с предишния си приятел, автомобилният състезател и шампион Люис Хамилтън.

Певицата, която от година е гадже на българския тенисист Григор Димитров, даде откровено интервю пред журналист на „Лондон Ивнинг Стандард“.

Никол призна, че участието ѝ в мюзикъла „Котките“ в периода февруари 2014-февруари 2015 година ѝ е помогнало да превъзмогне раздялата с Люис Хамилтън.

За период от 12 месеца Шерцингер се превъплъти в ролята на възрастната котка Гризабела от шоуто на Андрю Лойд Уебър, което стана популярно в цял свят и ще бъде представено в България на 11 и 12 май тази година.

„Никога не съм говорила за това, но по това време преживявах раздяла с бившия си приятел, с когото бяхме заедно почти седем години. Театърът бе мястото на катарзис за мен, защото иначе трябваше да прикривам емоциите си. Това бе единственото нещо, което ме поддържаше, защото на сцената просто изливах душата и сърцето си“, казва певицата в интервюто.

За отношенията си с Григор Димитров тя не пожела да говори и сподели само, че е много щастлива в момента, но не иска да влиза в подробности.

Коментирай
Свободно време