Свободно време

Владимир Ампов – Графа: Нямам много приятели (видео)

За един концерт, който е мечта

08.03.2017г. / 14 08ч.
Аз жената
Влади Ампов-Графа

Влади Ампов-Графа

„Винаги съм се чувствал вълк единак“. Това разказа в предаването ДНЕС по ТВ Bulgaria ON AIR изпълнителят Владимир Ампов-Графа. Пред Константина Живова той сподели, че дълги години е бил „вълк единак“ защото работи сам и прави почти всичко сам. Едноименното парче „Вълк единак“ е любимата му песен от последния му албум. Според него песента насочва вниманието на феновете към темите за самотата, отчуждението и страхът от социалното изключване.

Иначе клипът към песента „Вълк единак“ е заснет в басейна „Червено знаме“. Голяма част от статистите в него са от Видин, а режисьор е Люси Иларионов.

Графа каза още, че във всеки негов албум има по една социална песен. И припомни как преди години на негов концерт в Зала 1 на НДК жената до него Мария се влюбила в него след като чула песента му „Изкуствен елемент“.

Китаристът Георги Янев е един от малкото искрени приятели, с когото и до днес продължава да работи, разказа още Графа.

<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://video2.ibg.bg/iframer/103008" width="640"></iframe>

„Нямам много приятели. Тези, на които мога да разчитам са много малко. На пръстите на едната си ръка мога да изброя пет човека, а на другата още пет, които са извън шоубизнеса. Семейството е най-силно.“, каза още изпълнителят.

Владимир Ампов – Графа определи концерта си на 6 април в Зала „Арена Армеец“ като най-голямата му мечта, която е напът да се сбъдне. Шоуто ще продължи 2 часа, но Графа отказа да разкрие подробности с кои други изпълнители ще се качи на сцената.

Загатна само, че това ще са част от хората, с които има дуети. Всички фенове ще получат и малък подарък от Графа за спомен от концерта.

 

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Men ( преди 7 години )
Много ясно че няма да има, тоя е рядко противен тип.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар