Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 март 2017

Стрелците да не взимат заеми

20.03.2017г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще получите допълнителни парични постъпления, но много по-малко от очакваното. Склонни сте да действате бавно и сте леко разсеяни, което е предпоставка за грешки. Не се опитвайте да прехвърляте собствените си пропуски на колегите и не надценявайте възможностите си.

Дева

Задълженията ще са в рамките на обикновеното и ще са предвидими. Контактите ще са свързани предимно с уреждане на лични взаимоотношения или технически въпроси, свързани с дома и бита. В тази насока е желателно да проучите всички възможности, преди да се стигне до подписване на договори. Срещите с приятели ще се окажат много полезни.

Снимка: iStock

Везни

Близките у дома може да ви изненадат с неоснователни претенции. Съобразявайте се както със свободното време, така и с физическото си състояние преди да решите да им угаждате. Избягвайте скъпите покупки, най-вероятно ще се окажат некачествени или няма да отговарят на очакванията ви. Отделете време за културни развлечения.

Скорпион

Творческият ви потенциал е висок. Спокойно можете да обсъждате дори идеи, които първоначално изглеждат доста екстравагантни. Може да не се реализират изцяло, но ще ползвате „рационалното зрънце“. Близките и колегите ще са неочаквано солидарни с изискванията или настроението ви. Възползвайте се.

Коментирай