Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 март 2017

Стрелците да не взимат заеми

20.03.2017г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Почти всичките ви задачи през тази седмица ще са в графата „важни и спешни“. Независимо от всичко трябва да работите с умерено темпо. Прибързаните действия ще се окажат съвършено неподходящи. Обмисляйте и обсъждайте решенията си. Не е желателно да взимате заеми.

Козирог

Много е вероятно да получите спонсорство или финансова подкрепа за реализацията на проект, който към момента е замразен. Ще се наложи да обсъждате важни договори с дългосрочно значение. Преди да пристъпите към същинската дейност систематизирайте информацията, с която разполагате и преценете дали е достатъчна. Не е изключено да ви направят изненадваща проверка от контролни органи.

Снимка: iStock

Водолей

Работата ви ще бъде високо оценена, но независимо от всичко не бива да се възгордявате. Приемете успехите си като естествена награда за вложения труд и не влошавайте отношенията си с колегите. Колкото повече хора ви подкрепят, толкова по-добре. Финансовото ви положение е стабилно, но е желателно да се въздържате от прояви на разточителност.

Риби

От вас зависи да осъществите всичките си замисли. Едва ли бихте се натъкнали на сериозни проблеми, ако организирате времето си оптимално. Външните пречки може да са свързани с документи или законови изисквания, но ще са преодолими. Устройте си някакво забавление през свободните дни.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай