Свободно време

Гуинет Полтроу публикува наръчник за анален секс

Интересната статия излезе в сайта на актрисата

24.03.2017г. / 16 12ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Гуинет Полтроу споделя ценни съвети за здравословния начин на живот, хранене, диети, начин на обличане и трикове за красота в своя сайт goop.com.

Но това, което звездата не беше споделяла, бяха препоръки относно аналния секс. Е, вече и това има на сайта ѝ. Почитателите на актрисата и нейни верни читатели останаха изумени, когато видяха публикувана в сайта статия с насоки как да правим анален секс.

В четвъртък в сайта на Полтроу излезе секс наръчник, в който има цяла глава, посветена на въпроси и отговори относно аналния секс. Нейн автор е психологът Пол Джоанидес, който разобличава голяма част от митовете по тази пикантна тема.

Свързани статии

В статията се обсъждат и доста важни въпроси за безопасността при аналния секс, хигиената и как да се постигне удоволствие без неприятни моменти.

Според психолога, най-големите митове се раждат от порнофилмите.

Трябва да проумеете, че начинът, по който виждате аналния секс в порнофилмите е толкова реален, колкото начинът, по който се карат коли в „Бързи и яростни“, обяснява д-р Пол.

„Те не показват комуникация, отношение, доверие. Двойки, които нямат прекрасна комуникация помежду си, които не говорят свободно за усещанията си за това какво е добро и какво не, и които нямат висока степен на доверие помежду си, не бива да правят анален секс.“

Друг мит, който психологът развенчава е, че всички хора правят анален секс. В реалността между 10 и 15% от хетеросексуалните двойки правят анален секс.

Докторът препоръчва за двойки, които тепърва ще правят анален секс, първо да проучат темата, да прочетат информация и да се подготвят.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Лина ( преди 3 години )
Тя и Женя Клаканджиева се оказа експерт по този секс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Aми обича го жената,лошо няма!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар