Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Хубава седмица за Девите

27.03.2017г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предстои динамичен и интересен период. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Предстои ви една наситена със събития и контакти седмица. Напредъкът зависи изцяло от вас, бихте могли да смените работното място или да израснете в йерархията. Преценявайте начина, по който общувате със събеседниците си. Колкото сте по-внимателни и по-умерени, толкова по-добре.

Снимка: iStock

Телец

Обстановката на работното място през тази седмица може да е доста напрегната. Взаимоотношенията между колегите да се изострят и да се стигне до открити конфликти. Не се намесвайте. Проявете пестеливост. Не е желателно да правите скъпи покупки или пък да ползвате кредити. Избягвайте проявите на разточителност.

Близнаци

Събитията през тази седмица ще са непредвидими и повечето от тях няма да ви харесат. Постарайте се да запазите спокойствие независимо от всичко. Мислете как да промените фактите, които не удовлетворяват очакванията ви, но без да навредите на когото и да било. Търсете присъствието на приятелите си, ще ви подейства освежаващо и окуражаващо.

Свързани статии

Рак

Действайте активно. Ще се наложи да мислите бързо и да взимате важни решения. Не отстъпвайте пред затрудненията, във възможностите ви е да се справите. Поддържайте външния си вид. Предстоят ви интересни срещи, а може би и начало на нова романтична връзка.

Коментирай