Свободно време

Тест с картина разкрива какво ви очаква

Любопитни ли сте

05.08.2020г. / 16 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пред вас има една невероятна картина, дело на мексиканския художник Октавио Окампо. Характерно за стила му на рисуване е съпоставянето на реалистични и фигуративни детайли в рамките на образите, които той създава.

Всеки образ сякаш разказва някаква собствена история, но е преплетена с още много други детайли в картината. Колкото по-дълго гледате неговите картини, толкова повече тайни ви разкриват те. Днес споделяме един забавен тест. Кое е първото, което виждате в картината на Октавио? Вижте какво ви очаква.

Жена

Жената символизира интригите. Ако на картината сте разпознали млада и красива жена, това означава нови възможности, радост, щастие, богатство и успех. Ако женският образ е с буйни коси, трябва да се пазите от болести и интриги.

Цветя

Цветята символизират красотата и просперитета. От друга страна резултатът от теста, който сте посочили, говори за вашата сигурност, духовен растеж, както и за личностното развитие. Вие се движите в правилната посока и ви очаква голям успех! Победите могат да са свързани с работата или с любовта.

Листа

Листата са символ на растеж и постижения. Те означават и щастие, успех в работата, любовта. Очакват ви радостни събития, възможно е да получите наследство или да имате щастлив брак.

Свързани статии

Маска

Ако на картината първото разпознато нещо за вас е маската, това може да показва, че се намирате в процес на лична трансформация. Също така може да символизира различни аспекти на вашия характер. Може би имате много и различни лица за различните ситуации.

Помислете дали това не ви излага на трудности, дали сте доволни от личността си или е време да погледнете на себе си отстрани.

Снимка: Pinterest

Коментирай
Свободно време