Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 април 2017

Скорпионите да внимават със здравето

24.04.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои една интересна седмица. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Самооценката ви е обективна. Имате възможност да направите някои корекции в линията си на поведение и някои експерименти с методите на работа. Склонни сте да преосмислите досегашните постъпки и да се възползвате от натрупания опит. Ако оптимизирате поведението си ще сте доста по-ефективни.

Телец

Подходящ момент да помислите за себе си, за интелектуалните си нужди и стабилизиране на душевното равновесие. През тази седмица можете да подобрите значително взаимоотношенията си с околните, да изгладите недоразуменията, да се опитате да оцените фактите от различен ъгъл. Не се набивайте на очи и не натрапвайте мнението си. Не прекалявайте с разходите, въздържайте се от непланирани покупки.

Близнаци

Период, наситен с много емоции и впечатления. Не е изключено да възстановите стари, отдавна прекратени контакти, които ще окажат влияние върху начина ви на мислене.

Въпросът за промяната, която настъпва у хората през годините силно ще ви заинтересува и ще ви подскаже поредица оригинални идеи, свързани с начина ви на живот. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, необичаен подарък или приятна изненада.

Свързани статии

Рак

Обстановката на работното място почти през целия месец ще е нестабилна. Освен с рутинните задачи ще се налага да се занимавате и с непознати дейности. Подобна ситуация малко или много ще ви разтревожи, ще ви създаде усещане за несигурност. Опорната ви точка в такива моменти е семейството и пак на него трябва да разчитате. Приемайте мнението на близките си искрено и без излишна враждебност.

Коментирай